Marilleke Vrancken - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17491
page-template-default,page,page-id-17491,page-child,parent-pageid-17483,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-17491

Marilleke Vrancken

You are nobunny until somebunny loves you

Marilleke Vrancken | Konijnenadviesbureau Hopster

WIE BEN IK?

Mijn naam is Marilleke Vrancken en ik ben de allereerste Belgisch gediplomeerde Konijnendeskundige.

 

Hoe het begon

Voor mijn verjaardag kreeg ik onverwachts Eddie, een Nederlandse Hangoordwerg. Ik wist al veel over dieren aangezien ik opgegroeid ben tussen honden, katten, parkieten, ratten en muizen maar ontdekte met de nodige frustratie dat konijnen een heel andere aanpak vergen.

 

Dankzij een leuke tip ben ik uiteindelijk bij het High five met je konijn van Bernice Muntz terechtgekomen. Na wat experimenteren met alle beschreven tips&tricks duurde het niet lang eer de transformatie bij Eddie zichtbaar werd.

Vooral nadat ik Eddie succesvol gekoppeld heb aan Louis, gevonden in Leuven centrum toen ze vier maanden oud was, bloeide Eddie volledig open. In plaats van een schuw, lichtjes agressief konijn is ze nu een vrolijk dier dat haar dagen doorbrengt aan de zijde van Louis, mijn vriend, ons dochtertje en mezelf.

Mijn opleiding

Omdat ik zo onder de indruk was van deze spectaculaire veranderingen, volgde ik de opleiding Konijnendeskundige in Nederland en stampte ik in 2013 Konijnenadviesbureau Hopster uit de grond. Nog elke dag valt er iets nieuws te leren over deze complexe dieren. Ik geef deze kennis graag door aan alle andere konijneneigenaars.

 

Dankzij mijn opleiding, achtergrond als medisch ingenieur én mijn liefde voor dieren weet ik zoals geen ander hoe je met je konijnen moet omgaan. Wist je trouwens dat deze dieren gemakkelijk te trainen en zelfs zindelijk zijn? Dat ze maar beter niet teveel wortels eten en juist wel hun eigen uitwerpselen? Zou jij je konijn alleen nog maar in een hok houden als je dit weet?

 

 

Met konijnvriendelijke groetjes,

Marilleke, Eddie en Louis

High Five | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden