Contact | Hopster vzw
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
1452
page-template-default,page,page-id-1452,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-1452

Contactformulier

Contactgegevens

Heb je een vraag over huisvesting, verzorging, training, Hersenwerk, kinderen & konijnen en/of het koppelen van konijnen? Vind je het antwoord niet in het GRATIS ebook “Konijn in huis? Een verrassend huisdier!” of op onze blog? Boek dan hier een consult.

Geef drie mogelijke data op en ik contacteer je zo snel mogelijk om verder af te spreken.

 

Elke maandag en dinsdag zijn we bereikbaar!

business card | Konijnenadviesbureau Hopster

Steun Hopster vzw

Dankzij jullie donaties kunnen we de activiteiten van Hopster vzw verder zetten en het welzijn van onze geliefde konijnen en hun sympathieke baasjes blijven verbeteren. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend maar steeds welkom.

 

Rekeningnummer Hopster vzw: IBAN: BE19 7360 4064 7512; BIC: KRED BE BB (KBC Bank) Ondernemingnummer: BE0678.655.451

Formulier niet gevonden

Algemene Voorwaarden