Contact | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
1452
page-template-default,page,page-id-1452,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-1452

Contactformulier

Heb je een vraag over huisvesting, verzorging, training, konijnenspellen, kinderen & konijnen en/of het koppelen van konijnen? Vind je het antwoord niet in het GRATIS ebook “Konijn in huis? Een verrassend huisdier!” of op mijn blog? Boek dan hier een consult.

Steun Konijnenadviesbureau Hopster

Dankzij jullie donaties kan ik de activiteiten van Konijnenadviesbureau Hopster verder zetten en het welzijn van onze geliefde konijnen en hun sympathieke baasjes blijven verbeteren. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend maar steeds welkom.

 

Gegevens Konijnenadviesbureau Hopster: IBAN: BE61 0018 9979 5217; Ondernemingnummer: BE761.502.755

Algemene Voorwaarden