Bodembedekking - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17522
page-template-default,page,page-id-17522,page-child,parent-pageid-17293,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-17522

Bodembedekking

Konijnen spenderen heel wat tijd op hun toiletbak. Ze eten namelijk graag hooi wanneer ze keutelen en plassen. Daarom is het belangrijk om voor een goede bodembedekking te kiezen.

 

Back-2-nature is een iets wat duurdere bodembedekking maar laat toe de toiletbak slechts enkele keren per week te verversen door het grote absorptievermogen van de korrels.

Een goedkoper alternatief is Aubiose, hennepvezel. Wanneer je deze bodembedekker gebruik, moet je de toiletbak elke dag verversen.

Koop zeker GEEN goedkope houtvezel, dit is veel te stoffig voor konijnen en schadelijk voor hun longen. Let ook op met kattenbakkorrels, deze kunnen giftig zijn voor konijnen.

Bestel bij bol.com! Klik op de foto’s!

Back2Nature | Konijnenadviesbureau Hopster
Aubiose | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden