Transportdoos - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17530
page-template-default,page,page-id-17530,page-child,parent-pageid-17293,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-17530

Transportdoos

Elk konijn moet minstens twee keer per jaar op controle bij de dierenarts. Schaf je daarom een voldoende grote transportbox aan waarin je twee konijnen kan vervoeren. Het is steeds stresserend om konijnen uit hun gekende territorium te halen en daarom kunnen ze elkaars steun hard gebruiken.

 

Idealiter is er ook plaats om een toiletbak in te plaatsen (met hooi) zodat de konijnen comfortabel vervoerd kunnen worden. Voorzie ook water voor langere tochten.

 

Daarnaast kan de transportbox ook gebruikt worden om je konijnen van de ene ruimte naar de andere te verplaatsen. De transportbox is een ideaal alternatief voor het oppakken van konijnen want dat vinden ze helemaal niet leuk!

 

Laat je konijnen rustig wennen aan de transportdoos door deze steeds toegankelijk te maken in hun territorium.

Bestel bij Bol.com, klik op de foto!

Ik bezit bovenstaande transportbox al meer dan 10 jaar en gebruik hem nog steeds bij elk dierenartsbezoek.

Algemene Voorwaarden