Consults - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17606
page-template-default,page,page-id-17606,page-parent,page-child,parent-pageid-14921,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-17606

Consults

Consults

Momenteel ben ik druk bezig met Hopster, na een lange pauze, opnieuw uit de grond te stampen. Deze keer nog beter dan ooit tervoren. Tot dan ben ik dus nog even niet bereikbaar voor consults.

 

Om je tot dan op weg te helpen, kan je alvast een kijkje nemen naar mijn gratis e-book waarin de belangrijkste informatie over het houden van konijnen in beschreven staat of je kan mijn webinar Konijn in huis bestellen. Ik kan je alvast verklappen dat het pareltjes van informatie bevat.

 

Tot snel!

 

Met konijnvriendelijke groeten,

Marilleke Vrancken

Algemene Voorwaarden