Schuilplaatsen - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17527
page-template-default,page,page-id-17527,page-child,parent-pageid-17293,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-17527

Schuilplaatsen

Geef je konijnen ook altijd de mogelijkheid om zich te verstoppen wanneer ze hier nood aan hebben, konijnen zijn en blijven prooidieren!

Je kan ook altijd een paar kartonnen dozen in het konijnenverblijf zetten. Snij er een in- en uitgang uit, en je hebt de perfecte schuilplaats voor jouw konijnen. Daarnaast vinden ze het ook heerlijk om eraan te knabbelen.

 

Bestel bij Bol.com: Klik op de foto’s!

Konijnentunnels | Konijnenadviesbureau Hopster

Wilgen Hooitunnel | Konijnenadviesbureau Hopster

Wilgen Loopbrug Konijn | Konijnenadviesbureau Hopster

 

 

Algemene Voorwaarden