Drinkbak - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17180
page-template-default,page,page-id-17180,page-child,parent-pageid-17159,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-17180

Drinkbak

Een keramieken voerbak is ideaal als drinkbak. Het is zwaar genoeg zodat het niet omgestoten kan worden door je konijn en houdt het water langer koel. Een drinkbak is natuurlijker om uit te drinken voor je konijn dan uit een drinkfles.

 

Drinkflesjes kunnen ook gebruikt worden maar hou dan rekening met lekken, verstoppingen, bacteriën, … Ook moet je zorgen dat een drinkfles niet te hoog of te laag opgehangen wordt omdat dit voor een onnatuurlijke drinkhouding van je konijn zorgt.

 

Bestel bij Bol.com: Klik op de foto!

Drinkbak Konijn | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden