Puppyren - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17532
page-template-default,page,page-id-17532,page-child,parent-pageid-17293,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Puppyren

Geef je konijnen voldoende ruimte door er een puppyren aan hun slaapruimte te bevestigen. Hokken zijn passé en standaard TE KLEIN voor konijnen. Heb je er toch nog één aangeschaft? Geen nood, je kan ze nog altijd gebruiken als toilet-, slaap- of schuilruimte voor je konijnen.  Is je huis nog niet bunny-proofed, schaf dan sowieso een puppyren aan zodat je konijnen toch voldoende kunnen bewegen.

 

Zorg ervoor dat je ren hoog genoeg is, konijnen springen gemakkelijk één meter hoog… Hoe meer bewegingsruimte je konijnen hebben, hoe minder behoefte ze zullen hebben om hierover te springen. Ideaal voor binnenhuiskonijnen dus!

 

Bestel bij Zooplus.nl: Klik op de foto’s!

Knaagdierenren Outback 8-hoekig | Konijnenadviesbureau Hopster

Knaagdierenren Outback 8-hoekig: Je kan de bewegingsruimte van je konijnen zo groot maken als je wilt door verschillende rennen aan elkaar te bevestigen. Hopster vzw linkt er steeds drie aan elkaar 🙂 Wat had je verwacht? Wij houden nu eenmaal van binkies!

 

Puppyren uit metaal 80 cm hoog | Konijnenadviesbureau Hopster

De metalen puppyren is steviger dan de Knaagdierenren Outback en kan in verschillende maten aangeschaft worden. Deze staat op het verlanglijstje van Hopster vzw.


Ren Luxus met Puntdak | Konijnenadviesbureau Hopster

Ren Luxus met Puntdak: Deze ren zorgt ervoor dat je konijnen niet over hun ren kunnen springen en dat ze beschermd zijn tegen roofdieren uit de lucht. Let wel op, om je konijnen volledig te beschermen, moet je ook zorgen dat ze zich niet kunnen uitgraven!

 

 

Wanneer je jouw binnenhuiskonijnen eventjes wilt laten genieten van het mooie weer, laat ze dan niet zonder toezicht in de ren tenzij ze zich er niet kunnen uitgraven of uitspringen. Konijnen zijn echte ontsnappingsartiesten. Natuurlijk moet je er dan ook voor zorgen dat ze beschermd worden tegen roofdieren op de grond en in de lucht.

 

Wanneer je buitenhuiskonijnen hebt en je ze 24/7  bewegingsvrijheid zonder toezicht wilt geven, zijn onderstaande rennen niet voldoende. Kijk dan voor meer inspiratie op onze Pinterest!

 

Algemene Voorwaarden