Bescherming warmte - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17557
page-template-default,page,page-id-17557,page-child,parent-pageid-15557,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Bescherming warmte

Konijnen hebben meer moeite met warmte dan koude. Wanneer de temperaturen boven 24 graden Celsius stijgen, krijgen ze het moeilijk. Bescherm daarom je konijnen voldoende tegen oververhitting en lees zeker ook het artikel van Bernice Muntz: Hoe hou je jouw konijnen koel in de zomer.

Koelmat

Een koelmat koelt af wanneer je konijn hierop gaat liggen. Het is makkelijk schoon te maken en herbruikbaar. Je konijn moet zelf kunnen kiezen of hij hierop wil liggen, verplicht het dier niet.

Bestel bij Zooplus.nl: Klik op foto

Keep Cool | Konijnenadviesbureau Hopster

Cool Pod

Heb je een konijn dat graag sloopt, kies dan eerder voor de Cool Pod, die is beter bestand tegen konijnentanden. Net zoals bij de koelmat, past een Cool Pod zich aan aan de lichaamstemperatuur van je konijn. Hou wel steeds een oogje in het zeil indien je konijn een sloper is!

Bestel bij Bol.com: Klik op foto!

Snugglesafe Cool Pod | Konijnenadviesbureau Hopster

Ice Pod

Een Ice Pod kan je enkele uren in de diepvries leggen om daarna in het konijnenverblijf te plaatsen. De Ice Pod is bestendig tegen knabbelgrage konijnentandjes maar past zich niet zoals een koelmat en Cool Pod aan aan de lichaamstemperatuur van je konijn. De Ice Pod is ideaal om te gebruiken tijdens hittegolven.

Voor Hoppy Leden: Team Hopster test de Ice Pod uit.

Bestel bij bol.com! Klik op de foto!

Ice Pod | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden