Konijn in huis - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17950
page-template-default,page,page-id-17950,page-child,parent-pageid-14907,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Konijn in huis

WEBINAR “KONIJN IN HUIS”

 

Inhoud

Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen beter te begrijpen en helpen? Ben je aan het overwegen konijnen in huis te halen? Hiermee kan ik je helpen!

 

Tijdens dit webinar leer je alle belangrijke aspecten over het houden van konijnen als huisdier gaande van huisvesting tot verzorging. En meer zelfs, ik leer je ook hoe je kan spelen met je konijnen!

 

Praktisch

Datum en tijd: af te spreken
Duur: 1u
Prijs: 50 euro (80 euro voor twee webinars naar keuze)
Hoppy Lid40 euro (20% korting)

 

Inschrijven kan je hier. Voor meer informatie mag je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

Konijn in huis? Een verrassend huisdier! | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden