Konijnencongres | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16399
page-template-default,page,page-id-16399,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Konijnencongres

Wat?

Het Belgische Konijnencongres is een congres dat jaarlijks wordt georganiseerd uit idealisme om informatie te verstrekken aan konijnenliefhebbers in België en zo het konijnenwelzijn te verbeteren.

 

Wanneer?

De DERDE editie van het Belgische Konijnencongres gaat door op zondag 15 oktober 2017 in Wijndomein Petrushoeve, Molenbeek-Wersbeek, Vlaams-Brabant, vlakbij Diest.

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan je hier!

Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster

 

Vorige edities

Artikel Konijnencongres in Groomers Europe | Konijnenadviesbureau Hopster

SaveSave

Algemene Voorwaarden