Inschrijving 2020 | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
19554
page-template-default,page,page-id-19554,page-child,parent-pageid-19539,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-19554

Inschrijving 2020

Klik op de foto om je in te schrijven op de lezing die je online wil volgen! Na betaling, krijg je een link doorgestuurd waarop deze lezing(en) zal kunnen volgen.

 

Het volledige programma vind je hier terug.

Prijs (Huisvesting, Verzorging én Konijnen Koppelen) = 20€ 

 

Prijs lezing Huisvesting = 7,50€

Prijs lezing Verzorging = 7,50€

Prijs lezing Koppelen= 7,50€

Hoppy Leden krijgen 20% korting op alle lezingen. Je kan de kortingscode binnenkort terugvinden op de Facebookpagina voor Hoppy Leden of stuur ons een berichtje.

Algemene Voorwaarden