Inschrijving 2020 - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
19554
page-template-default,page,page-id-19554,page-child,parent-pageid-19539,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-19554

Inschrijving 2020

Bedankt voor jullie aanwezigheid op ons Online Konijnencongres, we hebben ervan genoten! 

 

Heb je het Konijnencongres gemist? Wegens het grote succes, organiseren we regelmatig online lezingen. Je kan dit volgen op onze Facebookpagina of kijken bij Lezingen.

Het volledige programma van het voorbije congres vind je hier terug. De inschrijvingsmogelijkheden op deze pagina zijn verlopen.

Algemene Voorwaarden