Konijn geven met Pasen? | Konijnenadviesbureau Hopster - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17351
post-template-default,single,single-post,postid-17351,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142
Konijn geven met Pasen? | Hopster vzw

Konijn geven met Pasen? | Konijnenadviesbureau Hopster

Goed idee of niet?

Het is bijna Pasen en dan worden er massaal veel baby konijntjes verkocht. Maar is het een goed idee om een konijn cadeau te geven voor Pasen aan je kinderen? Lees er meer over in mijn allereerste artikel Konijn geven met Pasen? als gastblogger bij Verhuisdieren matcht mens & dier.

Help ons impulsaankopen te voorkomen door dit artikel te delen en zo mensen in te lichten over hun verantwoordelijkheden als konijneneigenaar.

Veel leesplezier en vrolijk Pasen toegewenst!!

https://www.verhuisdieren.nl/blog/konijn-geven-met-pasen

Konijn kopen voor Pasen? | Konijnenadviesbureau Hopster

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden