Sinterklaas op bezoek bij de konijntjes - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15751
post-template-default,single,single-post,postid-15751,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Sinterklaas op bezoek bij de konijntjes

Sinterklaas brengt een snuffelmat | Konijnenadviesbureau Hopster

Sinterklaas op bezoek bij de konijntjes

Joepie, Sinterklaas is gepasseerd en heeft een heel leuk cadeautje achtergelaten voor Eddie en Louis, namelijk een SNUFFELMAT. Daarnaast is het paard van Sinterklaas zo vriendelijk geweest om het wortelloof voor Eddie en Louis achter te laten want wortelloof is namelijk veel beter voor konijntjes dan de wortel zelf wegens de vele suikers die er in een wortel zitten.

De snuffelmat bestaat uit verschillende lagen fleece waartussen er allerlei lekkers verstopt kan worden. Konijnen vinden het heerlijk om op zoek te gaan achter voedsel, net zoals hun wilde voorouders. Kunnen jullie trouwens zien wat de bovenste laag van de snuffelmat is?

Eddie en Louis waren alvast héél blij met hun cadeautje, dank je wel Sinterklaas!

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden