Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16952
post-template-default,single,single-post,postid-16952,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje

Sinterklaas | Konijnenadviesbureau Hopster

Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje

Sinterklaas is in het land!

Het is de tijd van het jaar waar elk kind naar uit kijkt want Sinterklaas brengt altijd wat leuks voor de kinderen en bij ons ook voor de konijnen.

Dit jaar is het extra leuk ten huize Hopster omdat ons dochtertje ook steeds meer en meer begint te beseffen wat er rond haar gebeurt. Ze heeft zelfs een wortel in haar schoen gestoken voor het paard van Sinterklaas.

Sinterklaas | Konijnenadviesbureau Hopster

Het hele Sinterklaas gebeuren begrijpt Nimke nog niet maar de cadeautjes die erbij komen kijken, vindt ze alvast heel leuk.

Sinterklaas | Konijnenadviesbureau Hopster

Helpers aan het werk

Omdat de konijnen ook heel braaf zijn geweest en super lief naar Nimke toe, verdienen ze dit jaar een extra leuke cadeau. Daarom hebben de helpers van Sinterklaas hun mouwen opgestroopt en zijn aan de slag gegaan met een kartonnen doos want waarmee kan je je konijnen meer plezier mee doen?

Sinterklaas | Konijnenadviesbureau Hopster

Een cadeau voor de konijnen

Kartonnen dozen zijn het ideale speelgoed voor konijnen. Iedereen heeft wel een kartonnen doos in huis liggen of kan eraan geraken dus je hoeft echt niets duurs te voorzien om je konijnen gelukkig te maken.

Door de flappen van de doos af te snijden, kon er een soort van labyrinth gecreëerd worden. In elk vakje kunnen we nu iets lekkers verstoppen maar om daar te geraken, moeten de konijnen nadenken over hoe ze er gaan geraken.

Sinterklaas | Konijnenadviesbureau Hopster

In het karton hebben we al enkele doorgangen voorzien, jaja, we hebben erover nagedacht! Deze doorgangen kunnen groter gemaakt worden door de konijnen zelf. Sommige doorgangen zijn wat makkelijker dan andere. Om onze viervoeters wat meer uit te dagen, hebben we op bepaalde plaatsen “gordijnen” gehangen zodat ze goed moeten zoeken om deze te vinden of het gat net te klein gemaakt om gemakkelijk bij het lekkers te komen.

Sinterklaas | Konijnenadviesbureau Hopster

En dit is nu net het leukste deel van de cadeau: je laat je konijnen hun hersenen gebruiken. Een kartonnen doos is het ideale hersenwerk voor konijnen. Daarnaast kunnen de konijnen hun kartonnen doos precies aanpassen zoals ze willen. Ze kunnen zich hier uren amuseren met de doos te slopen. En wanneer de kartonnen doos helemaal vernield is, geef je ze gewoon een nieuwe.

Sinterklaas | Konijnenadviesbureau Hopster

Deze cadeau was alvast geslaagd. De Sint heeft zelfs verse wilgentakken en kruiden besteld bij Happy Rabbits om het geheel af te maken. Zoals je kan zien op de foto’s, waren Nimke, Eddie en Louis enorm blij met hun cadeau.

Sinterklaas | Konijnenadviesbureau Hopster

Dank u Sinterklaasje! Tot volgend jaar!

Sinterklaas | Konijnenadviesbureau Hopster

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden