Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15738
post-template-default,single,single-post,postid-15738,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje

Sinterklaas brengt een snuffelmat | Konijnenadviesbureau Hopster

Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje

Liefste Sinterklaas,

We hebben speciaal een schoentje klaargezet voor jou. Hopelijk vind je het niet erg dat we er ook een beetje van geproefd hebben. We willen gewoon zeker zijn dat je de lekkerste wortels en wortelloof van ons krijgt.

Marilleke zegt dat we héél braaf geweest zijn dit jaar en héél veel vreugde gebracht hebben bij haar en bij vele andere konijneneigenaars. Ze is er dus zeker van dat je ons niet zal vergeten. Daarnaast hopen we ook dat je wat lekkers brengt naar elk konijntje in België en Nederland.

Dikke poot,

Eddie en Louis

Sinterklaas kapoentje Sinterklaas kapoentje2 Sinterklaas kapoentje3

Tags:
No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden