Nimke is geboren
Met trots kan ik jullie meedelen dat ik op 12 september 2016 bevallen ben van een fantastische, gezonde dochter Nimke Lerat.
geboorte, dochter, Nimke
15793
post-template-default,single,single-post,postid-15793,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Nimke is geboren <3

geboortekaartje_voorpagina | Konijnenadviesbureau Hopster

Nimke is geboren <3

Geboorte Nimke

Met trots kan ik jullie meedelen dat ik op 12 september 2016 bevallen ben van een fantastische, gezonde dochter Nimke Lerat.

Bevallingsverlof

Ik ben nog met bevallingsverlof tot eind december maar daarna hoop ik mijn werkzaamheden bij Hopster weer stilletjesaan op te nemen te beginnen met het Belgische Konijnencongres.

Jullie kunnen in de tussentijd nog steeds terecht bij mij met vragen over het houden van konijnen. Je kan mij best telefonisch contacteren aangezien ik niet regelmatig mijn e-mails check.

Geboortekaartje

Ik hoop dat jullie het geboortekaartje van Nimke mooi vinden. De tekeningen zijn gemaakt door mijn zus Maaike Vrancken en de rest heb ik zelf ontworpen! Zelfs Eddie en Louis maken deel uit van het kaartje <3.

Geboortekaartje Nimke Lerat

geboortekaartje_binnenkant-links

geboortekaartje_binnenkant-rechts

geboortekaartje_achterkant

Tags:
No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden