Konijnencongres - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
19539
page-template-default,page,page-id-19539,page-parent,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-19539

Konijnencongres

Wat?

Het Belgische Konijnencongres is een congres dat jaarlijks wordt georganiseerd uit idealisme om informatie te verstrekken aan konijnenliefhebbers in België en zo het konijnenwelzijn te verbeteren.

 

Wanneer en waar?

Wegens corona zal het “fysieke” congres niet doorgaan. Toch vinden we het belangrijk de correcte informatie over het houden van konijnen te verspreiden. Helaas is het beeld van konijn in het te kleine hokje nog te goed gekend door ons allemaal en dat willen we veranderen.

 

Konijnen zijn niet de meest gemakkelijke huisdieren en vereisen heel wat kennis om ze op een gezonde (zowel fysiek als emotioneel) manier groot te kunnen brengen.  Ze worden gemakkelijk 10 jaar oud dus je gaat een heuse commitment aan wanneer je ze in huis haalt. Maar wanneer je ze kan geven wat ze nodig hebben, zal je de leukste huisdieren hebben die er bestaan. 

 

Tijdens dit congres bespreken we huisvesting, verzorging, voeding, vachtverzorging en het koppelen van konijnen. Alles dus wat je moet weten om je konijnen in de beste omstandigheden groot te brengen!

 

 

Het programma kan je hier terugvinden en inschrijven kan je hier.

 

Meer informatie over vorige edities kan u terugvinden op onze blog of op de Facebookpagina van het Konijnencongres.

Konijnencongres 2020 | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden