Konijnencongres | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16399
page-template-default,page,page-id-16399,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-16399

Konijnencongres

Wat?

Het Belgische Konijnencongres is een congres dat jaarlijks wordt georganiseerd uit idealisme om informatie te verstrekken aan konijnenliefhebbers in België en zo het konijnenwelzijn te verbeteren.

 

 

Wanneer en waar?

De VIJFDE editie van het Belgische Konijnencongres gaat door op zondag 29 september 2019 te Leuven (Haasrode) @The Interactive Hub (Green Room).

 

 

Inschrijven kan je hier. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

 

 

Programma

Thema: De levensloop van een konijn

 

 

Meer informatie over vorige edities kan u terugvinden op onze blog of op de Facebookpagina van het Konijnencongres.

 

Flyer Konijnencongres 2019 | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden