Konijnenadviesbureau Hopster verhuist - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15724
post-template-default,single,single-post,postid-15724,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Konijnenadviesbureau Hopster verhuist

Konijnen verhuizen | Konijnenadviesbureau Hopster

Konijnenadviesbureau Hopster verhuist

Van stadsmeid naar dorpsmeid

Na het grootste deel van mijn leven in Leuven, mijn geboortestad gewoond te hebben, is de tijd gekomen om rustigere oorden op te zoeken samen met mijn vriend en konijnen. We verhuizen in februari naar Glabbeek, een dorp tussen Leuven, Tienen en Diest, de nieuwe gouden driehoek, al lang niet meer de marginale driekhoek trouwens 😉 .

Het leven zoals het is

Nooit meer zal ik maandenlang aan een stuk gewekt worden door de bouwwerf die ook wel eens Leuven genoemd wordt. Nooit meer zal ik moeten zoeken achter parkeerplaats voor mijn busje en nooit meer zal ik een parkeerboete krijgen wanneer ik eindelijk een plaats gevonden heb maar mijn schijf vergeet te verzetten. Nooit meer zal ik kots moeten opruimen die zatte studenten achterlaten op mijn stoep. Neen, vanaf februari zal ik gewekt worden door de vogeltjes in mijn tuin en door het gehinnik van de paarden in de weides rond ons. De toekomst lacht ons toe.

De voordelen van het stadsleven

Er zijn natuurlijk ook een paar zaken die ik wel ga missen, namelijk onze veilige stadstuin waar de rabbits naar hartenlust kunnen grazen en crossen. Maar het meeste van al ga ik het gezelschap van mijn huisgenoten missen die me ook altijd helpen om de konijnen te verzorgen en ze gezelschap te houden wanneer ik zelf niet thuis ben. Ik ben er ook zeker van dat mijn huisgenoten ons bruisende gezelschap gaan missen, toch zeker dat van de konijnen 😉 . Eddie en Louis hebben namelijk de magische kracht om een glimlach op elk gezicht te toveren.

De voordelen van het dorpsleven

De toekomst lacht ook mijn konijnen ook toe. De woonkamer van ons nieuwe woning zal volledig “rabbit-proofed” ingericht worden zodat we ons mooie huis perfect kunnen onderhouden én tegelijkertijd omtoveren tot een konijnenparadijs. Aan de tuin zullen we meer werk hebben omdat deze voorlopig niet omheind is maar hierover zijn we al aan het nadenken. Volg zeker onze vooruitgang op deze blog.

Workshops

Deze verhuis houdt in dat de laatste Leuvense workshops gepland worden begin januari. Deze workshops zijn een echte aanrader dus schrijf je nog snel in. Uiteraard worden er nieuwe workshops gepland wanneer we volledig gesetteld zijn in onze nieuwe woonst. Ik hou jullie op de hoogte!

Tags:
No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden