Gelukkige verjaardag Eddie! - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15513
post-template-default,single,single-post,postid-15513,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Gelukkige verjaardag Eddie!

Gelukkige verjaardag Eddie!

Vandaag vier ik Eddie’s derde verjaardag! Dwergkonijnen kunnen gemakkelijk ouder worden dan 10 jaar dus mijn Eddie is nog een jonge spring-in-‘t-veld. Ze verwondert me ook nog elke dag met haar intelligentie en creativiteit.

Om een voorbeeld te geven, ik heb veldbloempjes in mijn tuin geplant en afgespannen zodat de bloemen eventjes tijd konden krijgen om te groeien zonder de tussenkomst van konijnentandjes. Natuurlijk is Eddie nu extra gefascineerd door deze bloemen omdat ze er niet bij mag. Het gras is altijd groener aan de overkant… Kijk maar hoe ze er toch in slaagt een lekkere hap te nemen.

Ik wens dat we nog vele jaren samen zullen zijn want ik kan me geen leven meer inbeelden zonder haar capriolen. Voor haar verjaardag krijgt ze lekker veldbloempjes van mij! En van de oma heeft ze een leuke voetbal gekregen! Hip hip hip, hoera!

Tags:
No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden