Eddie, het konijn dat mijn leven heeft veranderd - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15042
post-template-default,single,single-post,postid-15042,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Eddie, het konijn dat mijn leven heeft veranderd

Eddie, het konijn dat mijn leven heeft veranderd

Het is allemaal begonnen toen ik onverwachts Eddie voor mijn verjaardag cadeau kreeg. Ook al ben ik opgegroeid tussen honden, katten, parkieten, muizen en ratten, over konijnen wist ik helemaal niets, zoals Eddie me dan ook regelmatig liet merken. Dit was heel frustrerend voor mij, zeker als grote dierenliefhebber.

Eddie_hopster

Na wat opzoekwerk te doen over de verzorging van konijnen, ben ik uiteindelijk bij het boek ‘High five met je konijn’ van Bernice Muntz terechtgekomen. Nadat ik alle tips & tricks ben beginnen toepassen, duurde het niet lang eer ik de transformatie bij Eddie begon te zien. Vooral nadat ik Eddie succesvol gekoppeld had aan Louis, gevonden in Leuven centrum toen ze vier maanden oud was, was Eddie niet meer te herkennen. Eddie is niet meer het schuwe, lichtjes aggressieve konijn dat bij mij terecht is gekomen. Ze is nu een vrolijk dier dat haar dagen doorbrengt naast de zijde van Louis en mij.

Omdat ik zo onder de indruk was van deze spectaculaire veranderingen, ben ik de opleiding Konijnendeskundige/Trainer gaan volgen aan de Martin Gaus Academie in Nederland en ben ik nu van start gegaan met het Konijnenadviesbureau Hopster. Nog elke dag leer ik iets nieuws over deze complexe, fantastische dieren en ik wil deze kennis doorgeven aan alle andere konijneneigenaars.

Ondertussen heb ik ook mijn vaste job als medisch ingenieur opgezegd om zo fulltime met deze schitterende dieren te kunnen werken. Je moet doen wat je graag doet in het leven, niet?

Tags:
No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden