Tote Bag - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17697
page-template-default,page,page-id-17697,page-parent,page-child,parent-pageid-15557,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Tote Bag

Waarom deze Tote Bag?

Steun Hopster vzw  en verklein je ecologische voetdruk met de aankoop van deze super leuke tote bag voor konijnenvrienden.

De tassen zijn gemaakt van 155 gr / m2 katoen, wat een mooie naturelkleur geeft. De extra zware kwaliteit katoen maakt de tas extra stevig wat zorgt voor een langere levensduur.

Deze tas is geschikt als boodschappentas en nog veel meer. De tassen hebben een handig formaat van 38 x 42 cm en zijn erg stevig waardoor ze lang kunnen worden gebruikt. Dat is nog eens duurzaam promotie maken voor Hopster vzw!

Klik hier om de tas te bestellen. Word Hoppy Lid en ontvang deze tas GRATIS.

Specificaties

Afmeting: 38 x 42 cm

Gewicht: 75 gram

Materiaal: Katoen

Materiaaldikte: 155 gr./m²

Extra

Deze tas is ook verkrijgbaar met tandtekening van Eddie 🙂

Prijs

6,95 euro (zonder verzendkosten)

Tote Bag Hopster | Konijnenadviesbureau Hopster

Tote Bag | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden