Workshops 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16265
post-template-default,single,single-post,postid-16265,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Workshops 2017

Train je konijn | Konijnenadviesbureau Hopster

Workshops 2017

Joepie, nieuwe workshops!

De lente is in het land en dan wordt het ook tijd voor nieuwe workshops! Konijnenadviesbureau Hopster is ondertussen verhuisd naar Glabbeek en zal dus eerst de mensen hier de kans geven om de succesvolle workshops “Konijn in huis? Een verrassend huisdier!” en “Train je konijn” te volgen vooraleer er nieuwe workshops worden gecreëerd. Maar geen nood als je deze workshops al hebt gevolgd, het zaadje voor een nieuwe workshop is al gepland.

Train je konijn

De eerste workshop van het jaar was weliswaar een groot succes, al zeg ik het zelf 😉 Wil je ook een workshop volgen, schrijf je dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt om het plezant te houden voor Eddie en Louis.

Train je konijn | Konijnenadviesbureau Hopster 

 

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden