Workshop 'Konijn in huis? Een verrassend huisdier!' - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15347
post-template-default,single,single-post,postid-15347,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Workshop ‘Konijn in huis? Een verrassend huisdier!’

Workshop ‘Konijn in huis? Een verrassend huisdier!’

De inschrijvingen voor de workshop “Konijn in huis? Een verrassend huisdier” worden afgesloten op zondagavond 12 april dus schrijf je nog snel in op https://hopster.be/konijnenschool/workshops/.

Leeftijd: vanaf 14 jaar.

Heb ik trouwens al vermeld dat Eddie en Louis erbij zullen zijn en zullen demonstreren hoe de theorie in de praktijk omgezet gaat worden? Tijdens deze workshop zal je zelf kunnen trainen met Eddie en Louis om daarna alles toe te passen op je eigen konijnen! Tot op 18 april!

WS Konijn in huis

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden