Evi Peeters - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
19322
page-template-default,page,page-id-19322,page-child,parent-pageid-17483,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-19322

Evi Peeters

Konijnentrimmer

Be the person your rabbits think you are

Evi Peeters | Konijnenadviesbureau Hopster

WIE BEN IK?

Ik ben Evi Peeters, eigenaar van Flopping Lops. Naast Flopping Lops werk ik ook nog in een microbiologisch labo. Onze 2 huiskonijnen Theodore en Seraphine zijn 2 Nederlandse dwerghangoren.

 

HOE HET BEGON

Tussen allerlei soorten dieren ben ik opgegroeid maar heb altijd al een voorliefde gehad voor konijnen. Tijdens mijn 3-jarige job als dierenartsassistente passeerde er verschillende konijnen en zag ik wat voor interessante dieren het zijn.


In 2018 is Theodore bij ons komen wonen en besefte we al snel dat een konijn allesbehalve een makkelijk huisdier is. Toen heb ik besloten om mij echt in te lezen in konijnen. Zo kwam ik eerst terecht bij Marilleke om een workshop te volgen over konijnen, meteen was ik gefascineerd! Ik wou meer! Seraphine is in juli 2018 het vriendinnetje geworden van Theodore, zij zat in de opvang bij Jodipro met haar zusjes. Wij waren meteen verliefd op haar, hadden wij geluk dat dit bij Theodore ook het geval was. 

 

Mijn opleiding

In 2018 startte ik de opleiding ‘Konijnendeskundige’ aan de Martin Gaus Academie en heb deze met succes afgerond. Datzelfde jaar heb ik ook de cursus Professionele Konijnentrimmer van Ilse Pos gevolgd en was de 2de gediplomeerde konijnentrimmer in België.


Door zelf op zoek te gaan naar info merkte ik dat er heel weinig te vinden was voor en over konijnen. De goesting om zelf iets op te starten begon de kop op te steken. 1 maart 2019 is Flopping Lops officieel gelanceerd. Ik school mezelf continu bij door naar verschillende symposia, opleidingen en congressen te gaan. Ik heb een brede interesse maar de 2 favorieten zijn toch wel het medische aspect en de vachtverzorging.


In januari 2020 ben ik in het bestuur gestapt van Hopster. Samen willen we een beter leven voor alle konijnen. Als team komen we verder dan alleen!

Algemene Voorwaarden