Team - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17483
page-template-default,page,page-id-17483,page-parent,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Team

Team Hopster bestaat uit een groep gepassioneerde konijnendeskundigen en konijnenliefhebbers. Samen zetten we ons in om het welzijn van konijnen als huisdier te verbeteren door middel van educatie, workshops, bloggen en de organisatie van het jaarlijks Belgische Konijnencongres. Ons doel is een grote pootafdruk achter te laten ten voordele van onze geliefde konijnen.

 

Team Hopster | Konijnenadviesbureau Hopster

 

Het bestuur van Hopster vzw bestaat uit:

 

 

Wil je ook deel uitmaken van het Hopster team en het konijnenwelzijn steunen? Dat kan! Voor meer informatie, hop naar: Hoppy Lid.

Algemene Voorwaarden