Hersenwerk voor konijnen - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16767
page-template-default,page,page-id-16767,page-child,parent-pageid-16704,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Hersenwerk voor konijnen

Marilleke Vrancken van Konijnenadviesbureau Hopster en Heleen Boonen van Op Hondenmaat zullen spreken over hersenwerk voor konijnen. Niets is zo leuk als puzzelende konijnen, zowel voor mens als dier.

Maar wat is hersenwerk voor konijnen nu precies? Waarom is het belangrijk? Hoe begin je eraan? Wat zijn de voordelen voor jou én je konijnen? Dit bespreken we allemaal tijdens het congres!

Marilleke is de allereerste Belgische konijnendeskundige, afgestudeerd aan Martin Gaus in 2014. Ze heeft dan ook Konijnenadviesbureau Hopster opgericht om het konijnenwelzijn in België te verbeteren, want er is op dit vlak nog veel werk aan de winkel in ons landje.

Sinds dit jaar is Konijnenadviesbureau Hopster uitgegroeid tot Hopster vzw om nog meer impact te kunnen hebben op het konijnenwelzijn. Daarom organiseert ze o.a. samen met de andere Belgische konijnendeskundigen, het jaarlijkse Belgische Konijnencongres om zoveel mogelijk konijnenliefhebbers met elkaar in contact te brengen én te voorzien met de correcte informatie over het houden van een konijn als huisdier.

High Five | Konijnenadviesbureau Hopster

Via Hopster vzw én de hondenwereld is Marilleke dan ook in contact gekomen met Heleen. Naast honden heeft Heleen ook een groot hart voor konijnen. Haar kennis over hersenwerk voor honden past ze dan ook maar al te graag toe op haar eigen konijnen.

Heleen Boonen | Konijnenadviesbureau Hopster

 

 

SaveSave

SaveSave

Algemene Voorwaarden