Konijnendeskundige Marilleke Vrancken | Konijnenadviesbureau Hopster
Marilleke Vrancken is de allereerste Belgisch gediplomeerde Konijnendeskundige. Ontdek hoe ze je kan helpen gelukkig te zijn met je konijnen!
Marilleke Vrancken, allereerste Belgisch gediplomeerde Konijnendeskundige, gelukkig zijn, konijnen, konijn
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,page-parent,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Konijnenadviesbureau Hopster

Ontdek hoe ik je kan helpen gelukkig te zijn met je konijnen.

Profielfoto Konijnendeskundige Marilleke Vrancken | Konijnenadviesbureau Hopster

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Marilleke Vrancken en ik ben de allereerste Belgisch gediplomeerde Konijnendeskundige. Ik haalde mijn diploma aan de Martin Gaus Academie te Nederland.

 

Hoe het begon

 

Voor mijn verjaardag kreeg ik onverwachts Eddie, een Nederlandse Hangoordwerg. Ik wist al veel over dieren aangezien ik opgegroeid ben tussen honden, katten, parkieten, ratten en muizen maar ontdekte met de nodige frustratie dat konijnen een heel andere aanpak vergen.

 

Dankzij een leuke tip ben ik uiteindelijk bij het ‘High five met je konijn‘ van Bernice Muntz terechtgekomen. Na wat experimenteren met alle beschreven tips & tricks duurde het niet lang eer de transformatie bij Eddie zichtbaar werd.

 

Vooral nadat ik Eddie succesvol gekoppeld heb aan Louis, gevonden in Leuven centrum toen ze vier maanden oud was, bloeide Eddie volledig open. In plaats van een schuw, lichtjes agressief konijn is ze nu een vrolijk dier dat haar dagen doorbrengt aan de zijde van Louis, mijn vriend, ons dochtertje en mezelf.

 

Mijn opleiding

 

Omdat ik zo onder de indruk was van deze spectaculaire veranderingen, volgde ik de opleiding Konijnendeskundige in Nederland en stampte ik Konijnenadviesbureau Hopster uit de grond. Nog elke dag valt er iets nieuws te leren over deze complexe dieren. Ik geef deze kennis graag door aan alle andere konijneneigenaars.

 

Dankzij mijn opleiding, achtergrond als medisch ingenieur én mijn liefde voor dieren weet ik zoals geen ander hoe je met je konijnen moet omgaan. Wist je trouwens dat deze dieren gemakkelijk te trainen en zelfs zindelijk zijn? Dat ze maar beter niet teveel wortels eten en juist wel hun eigen uitwerpselen? Zou jij je konijn alleen nog maar in een hok houden als je dit weet?

 

Contacteer Hopster over het gedrag van je geliefde huisdier, het allereerste Konijnenadviesbureau in België en krijg advies op maat.

 

Met konijnvriendelijke groetjes,

Marilleke, Eddie en Louis

High Five | Konijnenadviesbureau Hopster

SaveSave

Algemene Voorwaarden