Persbericht Belgisch Konijnencongres 2016 - Konijnenadviesbureau Hopster
Op 10 december 2016 wordt voor de tweede keer in ons land een congres georganiseerd dat exclusief aan het konijn als huisdier gewijd zal zijn.
Belgisch Konijnencongres, 2016
15861
post-template-default,single,single-post,postid-15861,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Persbericht Belgisch Konijnencongres 2016

Persbericht Belgisch Konijnencongres 2016 | Konijnenadviesbureau Hopster

Persbericht Belgisch Konijnencongres 2016

Konijnencongres?

Op 10 december 2016 wordt voor de tweede keer in ons land een congres georganiseerd dat exclusief aan het konijn als huisdier gewijd zal zijn. Het gaat door in de lokalen van de hondenschool PAVLOV in de Damendreef te Haasrode bij Leuven, start om 10u en duurt tot 16u.

Sprekers

Er staan verschillende lezingen en demonstraties op het programma. Zo zal de Nederlandse pionierster: Bernice Muntz, een lezing geven over konijnentaal. Bernice Muntz (NL) is auteur van de succesvolle boeken ‘High Five met je konijn’ en ‘Het gelukkige konijn’. Zij geeft cursussen, workshops en lezingen voor onder anderen konijnen- en hondeneigenaren en dierenspecialisten in binnen- en buitenland. Na haar opleiding tot hondengedragstherapeut studeerde zij verder aan de International Dog Trainers School in Engeland. Bernice is gecertificeerd SATS- trainer en werkt met allerlei soorten dieren zoals dassen, schapen, vogels, katten, honden, konijnen, cavia’s en krokodillen.

Yentl Vinck van Het Konijnenhof geeft uitleg over het koppelen van konijnen, dierenarts Dieter Everaert leert ons meer over EHBO bij konijnen, dierenarts assistente Barbara Celis legt uit hoe je je konijnen het beste voorbereid op een dierenartsbezoek en Vicky Borrey van Het Vrolijke Konijnenhol vertelt over het wel en wee van een konijnenopvang. Naast lezingen zijn er ook demonstraties gepland. Zo kunnen de deelnemers in de praktijk zien hoe konijnen communiceren met elkaar, hoe ze gekoppeld kunnen worden en hoe men ze het best kan trimmen.

Inkom

De inkom bedraagt 45€ . Dit bedrag geeft de deelnemers het recht om alle lezingen en demonstraties bij te wonen en een kijkje te nemen op de mini market. Iedereen die meer wil weten over dit congres kan terecht op https://www.facebook.com/konijnencongres.eu. Inschrijven is mogelijk via [email protected].

Alle inkomsten die via dit tweede Belgische Konijnencongres gegenereerd worden, zijn bestemd voor het goede doel. Hiermee willen we onze Belgische konijnenopvangcentra Het Vrolijke Konijnenhol en Het Konijnenhof een hart onder de riem steken.

Organisatie

Organisatoren zijn Marilleke Vrancken van Konijnenadviesbureau Hopster en Barbara Celis, de allereerste gediplomeerde konijnendeskundigen/trainsters van België en van Blij Konijn, een initiatief van Dalinique Plender, Nederlandse collega konijnendeskundige/trainster.

Indien u nog meer vragen heeft over het Konijnencongres, mag u ons dit altijd laten weten via [email protected] of telefonisch op 0498/ 76 24 70. Gelieve een seintje te geven indien u graag aanwezig zou zijn.

Met konijnvriendelijke groeten,

Marilleke Vrancken

Persbericht Belgisch Konijnencongres 2016

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden