Consultaties - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
14903
page-template-default,page,page-id-14903,page-parent,page-child,parent-pageid-13396,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Consultaties

Vertoont je konijn ongewenst gedrag waar je een permanente en positieve oplossing voor wenst? Ben je benieuwd hoe je de band met je konijn kan versterken? Zoek je een creatieve oplossing voor de huisvesting van je konijn of heb je vragen over de verzorging ervan? Ben je op zoek naar een tweede konijn en heb je hulp nodig bij het koppelen? Of wil je weten hoe je je konijn kan trainen en hersenwerk aanbieden?

Let wel op, twijfel je aan de gezondheid van je konijn(en), maak dan direct een afspraak bij een konijnkundige dierenarts!

Contacteer een konijnendeskundige

Hopster vzw biedt je zoveel mogelijk correcte informatie aan over het correct houden van konijnen. Wij vinden dat elke konijneneigenaar hier recht op heeft. Vaak is de informatie uit dierenwinkels of online tegenstrijdig, dit is heel frustrerend. Download daarom zeker Hopster’s gratis ebook met de belangrijkste informatie voor elke konijneneigenaar en neem ook een kijkje op onze blog.

 

Vind je geen oplossing voor jouw specifiek probleem? Als eerste Belgische konijnendeskundige én eigenares van Hopster vzw helpt ik je graag met al je konijn-gerelateerde problemen zoals onzindelijkheid, angst (voor mensen, dieren en/of geluid), agressie, bijten, slopen, koppelen, …

 

Neem contact op via het contactformulier om een afspraak te maken. Mijn ervaring is dat een huisbezoek enorm veel stress wegneemt bij de konijneneigenaars en het terug leuk wordt om een konijn als huisdier te hebben.

 

Hoe werkt het?

Voor het koppelen van konijnen en andere gedragsproblemen bestaat er geen kant en klare gebruiksaanwijzing. Om je op lange termijn te kunnen helpen, investeer ik voldoende tijd om gerichte vragen te kunnen stellen over het karakter van je konijnen, je huisvestingen nog veel meer. Op deze manier kan ik een kwaliteitsvolle oplossing aanbieden voor jou én je konijnen waarmee je direct aan de slag kan.

 

Je hebt de keuze uit een telefonische consultatie of een huisbezoek. We spreken op voorhand een datum en tijd af. Stuur alvast enkele data door die passen voor jou.

 

Door een consult te boeken, steun je ook nog eens Hopster vzw! Op deze manier kunnen wij het konijnenwelzijn blijven verbeteren!

Consultaties | Hopster vzw

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Algemene Voorwaarden