Telefonische Consultatie - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17235
page-template-default,page,page-id-17235,page-child,parent-pageid-14903,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Telefonische Consultatie

Waarom een telefonische consultatie?

Boek hier je telefonisch consultatie.

 

Voor het koppelen van konijnen en andere gedragsproblemen bestaat er geen kant en klare gebruiksaanwijzing. Via Skype, WhatsApp, Facetime of telefonisch zal ik veel vragen stellen om het probleem volledig te kunnen begrijpen. Op deze manier kan ik het gedrag van je konijn beter analyseren, inspelen op de persoonlijke behoeftes van jou en je konijn(en) én gericht advies geven waarmee je direct aan de slag kan.

 

We spreken op voorhand een datum en tijdstip af. Je mag op voorhand al beeldmateriaal doorsturen om te laten analyseren. Mijn ervaring is dat een consultatie enorm veel stress wegneemt bij de konijneneigenaars. Het wordt terug leuk om een konijn als huisdier te hebben.

 
Een telefonisch gesprek duurt maximaal 30 min.

 

Prijs

Eerste gesprek: 25€
Opvolgingsgesprek (optioneel): 20€

Dit bedrag is inclusief de begeleiding via e-mail van maximaal 30 min.

 

Algemene Voorwaarden