Opbrengst allereerste Belgische Konijnencongres - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15572
post-template-default,single,single-post,postid-15572,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Opbrengst allereerste Belgische Konijnencongres

Opbrengst allereerste Belgische Konijnencongres

De opbrengst van het allereerste Belgische Konijnencongres is bekend! Blij Konijn en Konijnenadviesbureau Hopster hebben maar liefst 1500 euro kunnen inzamelen voor Konijnenhof, Het Vrolijke Konijnenhol en Jodipro vzw. Dat is 500 euro per konijnenopvang!!!

Heel erg bedankt aan alle sprekers (Bernice Muntz, Jessica Goedhart, Ilse Pos en Wim Kennes), vrijwilligers én alle aanwezigen om dit te kunnen verwezelijken.

Kon je niet aanwezig zijn op het congres maar wil je toch je steun betuigen aan onze Belgische konijnenopvangcentra? Adopteer dan zeker konijntjes bij deze opvangcentra in plaats van ze te kopen in de winkel. Op onderstaande rekeningnummers kan je ook altijd een donatie storten. De Belgische konijnenopvangcentra kunnen al onze hulp gebruiken!

Konijnenhof: BE78 3770 5238 4986

Het Vrolijke Konijnenhol: BE89 9730 8729 5485

Jodipro vzw: BE96 3770 3491 6805

ChequeKonijnenhof ChequeJodipro ChequeHetVrolijkeKonijnenhof

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden