Nieuwe workshops HERFST 2015 - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15570
post-template-default,single,single-post,postid-15570,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Nieuwe workshops HERFST 2015

workshops konijn

Nieuwe workshops HERFST 2015

Voor het herfstseizoen heb ik drie verschillende soorten workshops gepland, namelijk “Konijn in huis? Een verrassend huisdier!” en “Train je konijn” voor volwassenen oftwel “Spelen met je konijn” speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar.

Tijdens de workshop “Konijn in huis? Een verrassend huisdier!” bespreken we hoe we onze konijnen het beste huisvesten, verzorgen én opvoeden. Wist je trouwens dat je konijnen zindelijk kan maken? En dat ze maar beter niet teveel wortels eten en juist wel hun eigen uitwerpselen?

Tijdens de workshop “Train je konijn” gaan we dieper in op de opvoeding en training van je konijnen. Hoe kweek je een band met je konijnen en hoe leer je ze trucs aan? Je krijgt ook de kans om je nieuwe skills uit te proberen bij Eddie en Louis. Ze vinden het heerlijk om mijn gasten te laten zien wat ze allemaal al kunnen.

De workshop “Spelen met je konijn” is gebaseerd op de workshop “Train je konijn” maar wordt de nadruk gelegd op het respectvol omgaan met konijnen, konijnenspeelgoed maken én het aanleren van eenvoudige trucs. Beste ouders, wees wel voorbereid, je huis zal binnen de korste keren volliggen met zelfgemaakt konijnenspeelgoed 😉

Bij elke workshop krijg je leuke tips&trics mee waarmee je direct aan de slag kan gaan. Voor een extra 10 euro mag je ook je dochter of zoon meenemen. Niets is leuker dan samen meer over je favoriete huisdieren leren!

Ik verkoop ook trainings- en speelpakketten, meer informatie hierover kan je vinden op de webshop van Konijnenadviesbureau Hopster.

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden