Nieuwe workshops 2018 - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16944
post-template-default,single,single-post,postid-16944,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Nieuwe workshops 2018

cadeaubon | Konijnenadviesbureau Hopster

Nieuwe workshops 2018

Nieuwe workshops 2018

De nieuwe workshops voor 2018 van Hopster vzw staan online!

Wil je alles weten over het correct houden van konijnen? Of wil je weten hoe je kan spelen met je konijnen en zelfs trainen? Dan zijn deze workshops zeker iets voor jou!

Meer weten?

Meer informatie over onze workshops kan je hier lezen. Je kan kiezen tussen: “Konijn in huis? Een verrassend huisdier!“, “Train je konijn” én “Hersenwerk voor konijnen“. Wanneer je geïnteresseerd bent in alle workshops, krijg je zelfs een korting van 20% op op het totaal bedrag.

Nieuwe workshops 2018 | Konijnenadviesbureau Hopster

Geef eens een workshop cadeau!

Met de feestdagen in zicht, kan je ook een workshop cadeau doen aan familie en vrienden. Meer informatie hierover kan je krijgen door een mailtje te sturen naar [email protected] en dan sturen we je een elektronische cadeaubon toe.

Help het konijnenwelzijn te verbeteren

Niet alleen leer je meer over je favoriete huisdieren, je steunt ook Hopster vzw met het verbeteren van het konijnenwelzijn in België, win-win!!!

 

Hopelijk tot snel!

Met konijnvriendelijke groeten,

Marilleke

 

SaveSave

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden