Naughty Rabbit? Not A Problem - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15602
post-template-default,single,single-post,postid-15602,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Naughty Rabbit? Not A Problem

Het verhaal van Eddie en Louis - De Pikkedieven

Naughty Rabbit? Not A Problem

“Naughty Rabbit? Not A Problem!” is de slogan van Konijnenadviesbureau Hopster. De toepasselijkheid van deze slogan werd me weer duidelijk toen ik Eddie en Louis betrapte op “konijnen”kwaad.

Beide dames vertoefden al een tijdje in de keuken toen ik in de verte een ongewoon geluid hoorde. Louis zal wel aan het werk zijn, dacht ik. “Werken” als in “het decoreren van kartonnen dozen naar eigen smaak”, een leuke bezigheidstherapie voor konijnen. Toch werd ik een beetje achterdochtig.

Maar toen herkende ik het geluid van een gekreukeld chipszakje. Eddie was een zak chips aan het pikken! Vooraleer dat Eddie’s konijnentanden de kans kregen om de job te klaren, heb ik dit geweldige schouwspel op camera kunnen vastleggen. Louis was er ook bij en keek ernaar. Slimme beestjes die konijntjes, maar lopen met een zak chips in hun mond, blijkt toch een uitdaging te zijn. Wel respect voor Eddie voor de manier waarop ze de zak chips ontvreemde en Louis voor haar plan om de buit later mee op te strijken. Je kan de radartjes in hun hersenen zien draaien. Ok, konijnen kunnen heel ondeugend zijn, maar daar hou ik zo van!

Enjoy the video!

PS: Hou alles wat eetbaar maar geen konijneneten is uit de buurt van je konijnen! Het konijnendieet bestaat uit water, (kruiden)hooi, groenten en een kleine hoeveelheid brokjes, zeker geen chips. De chipszakjes zijn ondertussen op een konijn-veilige plek gezet, lesje geleerd.

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden