Konijnen die hun naam kennen - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15716
post-template-default,single,single-post,postid-15716,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Konijnen die hun naam kennen

Konijnen luisteren naar hun naam

Konijnen die hun naam kennen

Er zijn niet veel mensen die mij geloven wanneer ik hun zeg dat mijn konijnen Eddie en Louis hun naam kennen. Konijnen zijn even intelligent als honden en katten, dus waarom zouden ze hun naam niet kennen?

Ik denk dat het vooral heel belangrijk is om veel te praten met je konijnen, ze begrijpen veel meer dan we denken. Slimme beestjes, die konijntjes, kijk maar!

Tags:
No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden