Het allereerste Belgische Konijnencongres was een groot succes! - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15526
post-template-default,single,single-post,postid-15526,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Het allereerste Belgische Konijnencongres was een groot succes!

Het allereerste Belgische Konijnencongres was een groot succes!

Bedankt aan al degenen die er bij waren op het allereerste Belgische Konijnencongres! Ik vond het fantastisch om een hele dag omgeven te zijn door mensen die net zo gek zijn van konijnen als ik en alles willen weten over deze fascinerende wezentjes. Vertel het verder aan je vrienden en familie en hopelijk gaat het konijnenwelzijn zo in België een hoger niveau bereiken! Want geef nu toe, een konijn trucs zien doen, wie smelt daar niet van?

Ik zou graag Blij Konijn bedanken om het congres samen met mij tot een groot succes te maken. Natuurlijk was dit nooit gelukt zonder onze sprekers Bernice Muntz van high.five, Jessica Goedhard van Rabbits Company & Cats Company, Wim Kennes van Supreme Pet Foods en Ilse Pos van Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen. Bedankt voor de interessante presentaties en demo’s!

Daarnaast wil ik ook nog onze Belgische Konijnenopvangcentra Het Vrolijke KonijnenholKonijnenhof en Jodipro vzw bedanken voor het harde werk dat zij dagelijks leveren om hun opvangkonijnen de beste zorgen te geven. Ik vond het heerlijk om jullie beter te leren kennen én voor jullie een mooi bedrag (voorlopig 1275 euro) in te zamelen! Hopelijk kunnen jullie er veel konijntjes mee helpen!

En last but not least, een extreem dikke merci aan alle vrijwilligers die meegeholpen hebben om dit congres te doen slagen, dank je wel Joke, Hans, Martine, Richard, Victor en Sara!

Tot volgende jaar!

IMG_3906 IMG_3907 IMG_3908 IMG_3909 IMG_3910 IMG_3911 IMG_3912 IMG_3916 IMG_3914 IMG_3913 IMG_3917 IMG_3918 IMG_3919 IMG_3927

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden