Happy Rabbits - Een webwinkel op konijnenmaat | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15971
post-template-default,single,single-post,postid-15971,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Happy Rabbits – een webwinkel op konijnenmaat

Eddie en Louis genieten van de wilgentakken van Happy Rabbits | Konijnenadviesbureau Hopster

Happy Rabbits – een webwinkel op konijnenmaat

Waarom kiezen voor een webwinkel?

Wanneer je een leuke webwinkel zoekt voor konijnenbenodigdheden zodat je nooit meer geconfronteerd moet worden met die arme konijntjes in dierenwinkels en in plaats het diervriendelijke alternatief kan steunen, ben je bij Happy Rabbits op de juiste adres.

www.happyrabbits.be

Alles voor je konijnen

Deze webwinkel, uitgebaat door een mede-konijnendeskundige Mieke Desloovere, levert alles wat je nodig hebt om je konijnen een gelukkig en gezond leven aan te bieden. Van kruidenhooi, wilgentakken, kruiden, toiletvulling tot agility toestellen op konijnenmaat en nog veel meer, je vindt het allemaal hier! Neem dus zeker een kijkje!

PS: Wist je trouwens dat wilgentakken heel goed zijn voor de steeds groeiende tandjes van konijnen?

2 Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden