Belgisch Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16807
post-template-default,single,single-post,postid-16807,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Belgisch Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster

Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster

Belgisch Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster

Wat?

Dit jaar organiseren Hopster vzw, Happy Rabbits en Pelsjes en Pootjes, dé drie Belgische Konijnendeskundigen, voor de derde maal het Belgische Konijnencongres. Met dit congres willen we zoveel mogelijk konijnenliefhebbers bereiken om zo het konijnenwelzijn te verbeteren.

Wie komt er?

Dit jaar mogen we weer enkele geweldige sprekers uitnodigen, gaande van professionele dierentrainers, -trimmers, konijnkundige dierenartsen én nog veel meer interessante konijnenkenners. We zullen het hebben over het trimmen van konijnen, hersenwerk voor konijnen, het belang van castratie en keutels, het belang van kruiden én socialisatie van konijnen.

We nodigen ook elk jaar konijnenopvangcentra uit om hun zo financieel te kunnen steunen, want ze hebben elke cent broodnodig. Je kan ze terugvinden op de Mini Market van het congres. Dit jaar doneert Happy Rabbits de volledige opbrengst van hun standje aan de aanwezige konijnenopvangcentra, als dat niet geweldig is!

Daarnaast is het ook gewoonweg super leuk om gelijkgestemde zielen te ontmoeten waarmee je heel de dag over konijnen kan praten zonder je schuldig te voelen tegenover je gesprekspartner. Jullie weten wel waarover ik het heb hé 😉

Programma en inschrijving

Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster

Het volledige programma kan je op onderstaande link terugvinden:

www.hopster.be/konijnencongres/programma-2017

En inschrijven kan je hier:

www.hopster.be/konijnecongres/inschrijving-2017

Actie Happy Rabbits

Happy Rabbits is extreem vrijgevig en schenkt, naast de opbrengst van hun stand op het congres aan de opvangcentra, ook nog eens een kortingsbon van 10 euro per verkocht ticket!

En dan hoop ik dat ik jullie allemaal op 15 oktober 2017 zal ontmoeten op het Konijnencongres. Tot snel!

PS: Door deze post te delen, help je ons konijnenliefhebbers te bereiken én het konijnenwelzijn te verbeteren, dank u!

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden