EHBO voor konijnen - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
18350
post-template-default,single,single-post,postid-18350,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

EHBO voor konijnen

EHBO bij konijnen | Konijnenadviesbureau Hopster

EHBO voor konijnen

We hebben namelijk de EHBKO-opleiding voor konijnendeskundigen gevolgd aan de Chews&Nibbles Academy. Het goede nieuws is dat nu ook iedereen deze opleiding kan volgen.

Er verandert zoveel zo snel in de konijnenwereld dus daarom is het belangrijk om steeds op de hoogte te zijn van de laatste informatie over konijnen. Zeker wanneer het onze taak is een groter doelpubliek in te lichten. Daarom is Team Hopster zelf op bijscholing gegaan in Nederland.

We weten allemaal dat konijnen precies graag ‘s avonds of in het weekend ziek worden (lees: wanneer de dierenarts niet bereikbaar is). Daarom kan het levensreddend zijn te weten welke eerste zorgen je kan toedienen om je konijn te stabiliseren totdat je naar een konijnkundig dierenarts kan. We leerden temperatuur bepalen, dwangvoeden, toedienen pijnstilling, herkennen van obstructie, buikpijn, gasbuik,..

We hebben de hier verworven informatie alvast in de praktijk kunnen brengen… Meer informatie over de opleiding EHBKO, vind je hier.

EHBO bij konijnen | Konijnenadviesbureau Hopster
EHBO bij konijnen | Konijnenadviesbureau Hopster
EHBO bij konijnen | Konijnenadviesbureau Hopster
EHBO bij konijnen | Konijnenadviesbureau Hopster
Tags:
No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden