Een propere toiletbak voor elk konijn! - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15593
post-template-default,single,single-post,postid-15593,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Een propere toiletbak voor elk konijn!

Ververs jij dagelijks de toiletbak van je konijnen?

Een propere toiletbak voor elk konijn!

Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Zindelijkheidstraining begint bij het dagelijks verversen van de toiletbakken van je konijnen. Zeg nu zelf, welk konijn zou graag plassen in een vuile toiletbak? Volgens mij bestaan deze konijnen niet.

Gelukkig neemt het helemaal niet veel tijd in beslag om een toiletbak te verversen. Kijk maar hoe ik het doe! Zoals altijd krijg ik hulp van mijn bevallige assistentes Eddie en Louis.

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden