Een konijn in de zetel! - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15701
post-template-default,single,single-post,postid-15701,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Een konijn in de zetel!

Een konijn in de zetel!

Een konijn in de zetel!

Omdat de winter voor de deur staat, spenderen Eddie en Louis steeds meer tijd binnenhuis. Om het gemis van de tuin op te vangen, is het mijn plicht als konijneneigenaar om het binnenleven wat interessanter te maken door bijvoorbeeld overal voedsel te verstoppen. Wilde konijnen spenderen ongeveer 6 à 10 uur in het wild aan voedsel zoeken. Om te zorgen dat onze huiskonijnen zich niet vervelen, moeten we ze dus ook iets om ‘poten’ geven.

Maar soms nemen mijn konijnen zelf het hef in handen en creëren ze hun eigen speelruimte. Ik kan dit alleen maar aanmoedigen. Zo zie je maar, soms zijn een paar kussens al genoeg om een konijn een tijdje te entertainen!

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden