Een hele dikke merci! - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15057
post-template-default,single,single-post,postid-15057,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Een hele dikke merci!

Een hele dikke merci!

Het ene moment was ik vrolijk aan het babbelen met mijn super leuke mede-cursisten tijdens de diploma-uitreiking van de opleiding Konijnendeskundige in Lelystad, Nederland, een uur later kreeg ik non-stop telefoontjes van de Belgische pers, waarvan alle artikels trouwens zijn terug te vinden op deze site. Sindsdien ben ik in een stroomversnelling terecht gekomen die, hoe cliché het ook klinkt, mijn leven helemaal veranderd heeft.

Tot mijn grote verbazing, zijn er heel veel mensen die net zo graag over konijnen praten als ik. Heel leuk voor mij omdat mijn opleiding gedaan is en ik dus niet regelmatig meer met mijn mede-cursisten eindeloos kan blijven doorgaan over konijnen. Nog leuker omdat ik het laatste jaar zoveel heb bijgeleerd over konijnen, dat ik wel degelijk een hoop nuttig advies heb voor konijneneigenaars die hun konijnen beter willen leren begrijpen. Konijnenadviesbureau Hopster is geboren.

Daarom wil ik mijn docenten, Bernice Muntz en Sophie Witschge heel erg bedanken voor de interessantste cursus die ik ooit gevolgd heb. Niet alleen heb ik enorm veel bijgeleerd, mijn konijntjes zijn jullie ook enorm dankbaar. Alle tips die jullie mij gegeven hebben, heb ik uitgetest op mijn konijnen waardoor we nu een enorm sterke band hebben gekregen. Dank u!

Ik wil ook al mijn mede-cursisten bedanken. Het was enorm leuk om jullie te leren kennen. Het is leuk om te weten dat er nog mensen zo gepassioneerd zijn door konijnen, ik voelde me helemaal thuis bij jullie. Ik wens jullie ook veel succes toe met jullie adviesbureaus of konijnenscholen. Hopelijk kunnen we in de toekomst samen iets doen. Ik zie sommigen van jullie alvast terug tijdens de workshop “De Gelukkige Cavia”.

Een heel dikke merci aan mijn familie, huisgenoten, vrienden en ex-collega’s, jullie hebben (lijdzaam) moeten toezien hoe ik mijn weg zocht in het leven. Ik denk dat jullie even blij waren als ik toen Eddie mijn pad kruiste. Bedankt om te geloven in mij en mij te steunen in het hele konijnenavontuur. Bedankt om te luisteren naar mijn eindeloos getater over konijnen. En ook heel erg bedankt om te ‘rabbitsitten’ op mijn twee patekes wanneer ik niet thuis ben.

En mijn mama, Joke Mertens, heel erg bedankt voor alle tips die je mij geeft in verband met de training van konijnen. Ook al is Eddie sneller weg met puzzels dan Lando, ik leer nog steeds heel veel van jou en de manier waarop je werkt met Lando en Hebe. Alles wat je mij vertelt over de clickertraining, zuig ik op als een spons.

Maar ik wil vooral Marijs Vrancken, mijn kleine zusje, bedanken voor alle hulp. Jij hebt me de duw in mijn rug geven die ik nodig had en gezorgd dat ik mijn dromen uitvoerde in plaats van er alleen maar over te praten. Dankzij jou heb ik nu een zalige website, een cool logo en de steun om te blijven gaan wanneer het moeilijk wordt. Merci, zonder jou stond ik nooit waar ik nu sta.

En last but not least, dank u aan alle mensen die geholpen hebben om na te denken over een logo. Uiteindelijk heeft Daria Fedotkina ervoor gezorgd dat ik nu een schitterend logo en businesscards heb. Thank you for the endless patience Daria, the result is beautiful! En dan nog speciale dank aan Matthias Van Vlercken, mijn website is echt “Made Awesome By Treestar”!

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik de hulp van de andere mensen niet apprecieerde, ook jullie zijn bedankt voor het eindeloze geduld en hebben bijgedragen tot het uiteindelijke resultaat. Jullie weten wie jullie zijn!

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden