Het Belgische Konijnencongres op 15 oktober 2017 was een groot succes! - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16865
post-template-default,single,single-post,postid-16865,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142

Het Belgische Konijnencongres op 15 oktober 2017 was een groot succes!

Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster

Het Belgische Konijnencongres op 15 oktober 2017 was een groot succes!

Het Belgische Konijnencongres was weer een groot succes dit jaar!
 
De sprekers hadden ongelofelijk interessante lezingen voorbereid, de mini-market was een groot succes (mede dankzij het prachtige weer) en de locatie Wijndomein Petrushoeve was gewoonweg prachtig, wat zijn we er goed gesoigneerd!
 
Ook vind ik het heerlijk om de resultaten op meerdere forums te zien van de aanwezigen die direct aan de slag zijn gegaan met onze informatie en hun konijnen een heerlijk konijnenleven aanbieden.
 
Daarnaast hopen we ook een hart onder de riem te steken aan onze Belgische konijnenopvangcentra Het Knaagtandje en Het Vrolijke Konijnenhol, want ze werken zo hard om zoveel konijnen een heerlijke thuis aan te kunnen bieden.
 
Bedankt aan onze sprekers Bernice Muntz, konijnkundig dierenarts Tom Verbeek van Dierenartsencentrum Trigenio, Ilse Pos van Regionaal Voorlichtingsbureau Konijnen, Mieke Desloovere van Happy Rabbits en Heleen Boonen van Op hondenmaat.
 
Maar ook vooral bedankt aan mijn mede-konijnendeskundigen Mieke en Barbara Celis van Pelsjes en Pootjes en vrijwilligers Jaak Desloovere, Inge Dehenin en Sara Nelissen voor de hulp tijdens het congres! Wat zijn wij een toch goed team!
 
Tot volgend jaar,
 
Met konijnvriendelijke groeten,
Marilleke – Hopster vzw
 
PS: Aan de aanwezigen, de presentaties worden nog doorgestuurd!

Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster Konijnencongres 2017 | Konijnenadviesbureau Hopster

SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSave

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden