Advies nodig van een konijnendeskundige? | Hopster vzw
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17313
post-template-default,single,single-post,postid-17313,single-format-standard,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page-18142
Consultaties | Hopster vzw

Advies nodig van een konijnendeskundige?

Advies nodig van een konijnendeskundige?

Hopster vzw groeit!

De laatste tijd word ik overrompeld door vragen voor advies in verband met het correct houden van konijnen, verzorging, voeding, socialisatie, probleemgedrag, het koppelen van konijnen en nog veel meer. Ik vind dit uiteraard geweldig omdat dit betekent dat konijnenwelzijn steeds belangrijker wordt voor de Belgen. Maar tegelijkertijd wordt het steeds moeilijker om iedereen professioneel te kunnen helpen.

Omdat ik vind dat elke konijneneigenaar recht heeft op de belangrijkste informatie over het houden van konijnen, heb ik de voorbije jaren hard gewerkt om dit beschikbaar te stellen voor iedereen. Het welzijn van konijnen komt namelijk altijd op de eerste plaats. Lees dus zeker mijn GRATIS ebook en neem ook een kijkje op mijn blog. Je vindt hier pareltjes van informatie terug.

Maak een afspraak

Wanneer je geen oplossing vindt voor je specifiek probleem, boek dan een consultatie bij mij. Ik werk professioneel als konijnendeskundige en investeer dus enorm veel tijd in het persoonlijk oplossen van konijn-gerelateerde problemen. Elk dier en elke situatie is anders. Daarnaast wil ik er zeker van zijn dat mijn advies begrepen en correct opgevolgd wordt. Dit gaat alleen maar met de persoonlijke aanpak. Voor elk budget, voorzie ik dan ook een kwaliteitsvolle optie. Meer informatie hierover vind je op www.hopster.be/over-mij/consultaties.

Alleen op deze manier kan ik het konijnwelzijn blijven verbeteren. Ik garandeer je alvast dat het de investering waard is! Mijn ervaring is dat ik enorm veel stress kan wegnemen bij konijnen en hun eigenaars. Het houden van konijnen als huisdieren wordt weer plezant!

Belgische Konijnendeskundigen

In België zijn er slechts een handvol konijnendeskundigen afgestudeerd, ieder met zijn eigen specialismes. Goed advies is dus schaars. Daarom werken we graag samen als team zodat ALLE konijn-gerelateerde problemen opgelost kunnen worden.

Wanneer je liever informatie vergaart tussen andere konijnenliefhebbers, zijn er ook nog steeds mijn workshops of het Belgische Konijnencongres!

Ik dank jullie alvast voor jullie begrip en jullie hulp om Hopster vzw te steunen!

 

No Comments

Post A Comment

Algemene Voorwaarden