Lezing Konijnen Koppelen - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
19676
page-template-default,page,page-id-19676,page-child,parent-pageid-14905,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-19676

Lezing Konijnen Koppelen

Konijnen koppelen, hoe moeilijk kan het zijn? Iedereen weet ondertussen dat konijnen echte groepsdieren zijn. Maar toch beginnen ze te vechten wanneer je ze bij elkaar zet? Of je had een gelukkig koppel maar plots is het telkens ambras wanneer ze gewoon al naar elkaar durven kijken. Konijnen zijn groepsdieren maar nu lijkt het alsof ze niet samen willen zijn?!?!?!

 

Adem diep in en uit. Ik help je deze paradox te doorbreken! Konijnen zijn namelijk geen gemakkelijke huisdieren. Het koppelen van konijnen is zeker niet evident. Desondanks is het echt belangrijk dat je konijnen minstens per twee houdt.

 

Daarom hebben we deze lezing ontwikkeld voor mensen die aan het nadenken zijn om konijnen in huis te halen (of een partner zoeken voor hun konijn) en die bovenstaande problemen willen vermijden evenals voor konijneneigenaars die reeds geschrokken zijn van de koppeling.

lezing Konijnen Koppelen | Konijnenadviesbureau Hopster

Tijdens deze lezing bespreken we hoe we je de (her)koppeling tussen konijnen zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen. Je hebt ook de mogelijkheid om vragen te stellen over de koppeling van je eigen konijnen na de lezing.

Hoeveel kost deze lezing?

Omdat we tijdens de coronacrisis creatief moeten zijn om onze vzw draaiende te houden, hebben we beslist een klein experiment uit te voeren met deze lezing. Het doel van onze vzw is het konijnenwelzijn te verbeteren en hiervoor willen we ALLE konijneneigenaars die ons nodig hebben, kunnen bereiken, onafhankelijk van hun financiële situatie (tijdens deze moeilijke tijden).

 

Geïnspireerd door het hartverwarmende boek “The art of asking” van Amanda Palmer (aanrader!) stellen we deze lezing beschikbaar in ruil voor een vrije donatie! Deze donatie mag een symbolische euro zijn of wat jij persoonlijk vindt dat deze lezing waard is.

 

Deze lezing is alvast met véél liefde samengesteld en gebaseerd op mijn jaarlange ervaring met het koppelen van konijnen, mijn absoluut favoriete bezigheid. Sinds 2019 bied ik ook koppelvakanties aan waardoor ik dagelijks in aanraking kom met verschillende situaties, karakters, rassen enzovoort. I love my job!

 

Het doel van deze lezing is om elk konijn aan een partner te koppelen zonder onnodige stress voor het konijn in kwestie en de eigenaar vergeten we hierbij zeker niet. Daarom bestaat deze lezing uit massa’s praktische tips en beeldmateriaal waar je zelf mee aan de slag kan én nuttige adressen voor wanneer je toch een konijnkundig expert wil inschakelen.

 

Hoe deze lezing volgen?

Je kan deze lezing volgen door je hier in te loggen op vrijdag 13/11/2020 vanaf 18u45. De lezing start om stipt 19u. Gelieve je microfoon onmiddellijk te muten na het inloggen.


De meeting duurt een dik uur en er is mogelijkheid om vragen te stellen tijdens en na de lezing.


Meeting ID: 899 5399 3997
Passcode: 108400

DONEER HIER


Totaal


Algemene Voorwaarden