Consultaties | Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
14903
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14903,page-child,parent-pageid-13396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Consultaties

Ben je benieuwd hoe je de band met je konijn kan versterken? Zoek je een creatieve oplossing voor de huisvesting van je konijn of heb je vragen over de verzorging ervan? Ben je op zoek naar een tweede konijn en heb je hulp nodig bij het koppelen? Vertoont je konijn ongewenst gedrag waar je een permanente en positieve oplossing voor wenst? Of wil je weten hoe je je konijn kan trainen?

 

Let wel op, twijfel je aan de gezondheid van je konijn(en), maak dan direct een afspraak bij een konijnkundige dierenarts!

Huisbezoek

Voor wie?

Omdat konijnen snel gestresseerd zijn, kom ik naar je thuis toe zodat je konijn rustig in zijn eigen omgeving kan blijven. Op deze manier kan ik het gedrag van je konijn beter analyseren, inspelen op de persoonlijke behoeftes van jou en je konijn én gericht advies geven waarmee je direct aan de slag kan. (+/-1u)

 

Prijs

 

Eerste huisbezoek: 60 euro*

Opvolgingsbezoek (optioneel): 55 euro*

Hiervoor worden 3 slots geboekt in de kalender om rekening te kunnen houden met verplaatsingen. De kilometervergoeding* wordt afgerekend tijdens het bezoek of kan gestort worden.

Adviesgesprek

Voor wie?

Heb je vragen over het houden van konijnen? Via Skype of telefonisch beantwoord ik al je vragen. Gelieve mij op voorhand zoveel mogelijk informatie (video’s, achtergrond, …) door te sturen zodat ik het gesprek kan voorbereiden.

(+/-30 min)
 

Prijs

 
Eerste gesprek: 25 euro
Opvolgingsgesprek (optioneel): 20 euro

Hiervoor wordt 1 slot geboekt in de kalender.

 

 

*Kilometervergoeding: 0,3468 euro per kilometer van en naar Glabbeek

Reservatie | Konijnenadviesbureau Hopster

Algemene Voorwaarden