Word Hoppy Lid - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
17443
page-template-default,page,page-id-17443,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227,elementor-page elementor-page-17443

Word Hoppy Lid

Samen bereiken we meer!

Wat?

Hopster vzw is een initiatief van gepassioneerde konijnendeskundigen en konijnenliefhebbers. Het doel is om het welzijn van konijnen op de agenda te krijgen en te verbeteren. Dit doen we door middel van educatie, workshopsbloggen en de organisatie van het jaarlijkse konijnencongres.

Waarom Lid Worden?

Iedereen die van konijnen houdt en een beter leven wilt voor konijnen kan lid worden. Omdat Hopster een vzw is, is zij volledig financieel zelfstandig. Dat wilt zeggen dat er geen subsidies of centjes van ergens anders komen. Om bepaalde doelen te bereiken heeft Hopster vzw een minimale financiële basis nodig. Daarnaast willen we ook graag een betere connectie met andere konijnenliefhebbers. Steun je graag het konijnenwelzijn? Word dan nu een Hoppy Lid!

Tote Bag | Konijnenadviesbureau Hopster

Een Hoppy Lid?

Juist ja, zo noemen wij onze leden. Je betaalt voor dit lidmaatschap 29 euro per jaar. Hiervoor krijg je in ruil per kwartaal een nieuwsbrief vol met de laatste informatie uit konijnenland, een leuke tote bag, korting op het Belgische Konijnencongres en andere Hopster gerelateerde zaken. Je steunt het konijnenwelzijn en krijgt hiervoor onze eeuwige dank. Bunny power!

Betalen via domiciliëring bespaart ons elk jaar een hoop administratiekosten. Het bedrag dat we hiermee besparen besteden we integraal aan het verbeteren van konijnenwelzijn. Je kan je domiciliëring altijd opzeggen.

Met het bevestigen van jouw lidmaatschap, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy beleid.

Algemene Voorwaarden