Gratis ebook: Konijn in huis? Een verrassend huisdier! | Hopster vzw
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
15836
page-template-default,page,page-id-15836,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Gratis Ebook

Konijn in huis? Een verrassend huisdier!

 

– Geef je konijnen het leven dat ze verdienen in 4 belangrijke stappen –

Het is niet altijd even gemakkelijk om de correcte informatie over het houden van een konijn als huisdier te vinden. Er is namelijk nog niet veel geweten over het konijn als huisdier. Vaak wordt er tegenstrijdige informatie gegeven in dierenwinkels of op het internet.

 

Daarom heb ik de belangrijkste en CORRECTE informatie gebundeld in het ebook “Konijn in huis? Een verrassend huisdier!”.

 

Schrijf je nu in via onderstaande link, ontvang GRATIS het ebook en geef je konijnen het leven dat ze verdienen in 4 belangrijke stappen!

Naam *

Email *

Konijn in huis | Konijnenadviesbureau Hopster

*Wanneer je niet direct een bevestigingsmail krijgt, kan het zijn dat deze bij je junkmail terechtgekomen is. Check dus ook deze folder om het ebook te kunnen downloaden. Indien je dit gedaan hebt en helemaal geen bevestigingsmail gekregen hebt, mag je altijd een mailtje sturen naar [email protected].

 

Laat me weten wat je mijn informatie waard vindt! Dankzij jullie donaties kan ik de activiteiten van Hopster vzw verder zetten en het welzijn van onze geliefde konijnen en hun sympathieke baasjes blijven verbeteren. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend maar steeds welkom.

 

Rekeningnummer Konijnenadviesbureau Hopster:

IBAN: BE19 7360 4064 7512; BIC: KRED BE BB (KBC Bank)

Ondernemingnummer: BE0678.655.451 

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Algemene Voorwaarden