Algemene Voorwaarden - Konijnenadviesbureau Hopster
Wist je dat je konijnen zindelijk kan maken? Als je dat weet, zou je dan nog een konijn alleen maar in een hok zetten? Een konijn in een hok kan niet tegemoet komen aan zijn natuurlijke basisbehoeften en wordt daardoor onhandelbaar of apathisch. Dankzij de correcte huisvesting, verzorging, opvoeding én training geef je je konijnen de kans op een volwaardig leven en worden het leuke huisdieren die je niet meer zal kunnen missen. Wil je weten wat jij kan doen om je konijnen te helpen? Hopster is er voor jou en je konijnen.
Konijnen, verzorging, huisvesting, training, zindelijkheidstraining, opvoeding, binnenhuiskonijnen, buitenhuiskonijnen, groepsdieren, ram, voedster, sterilisatie, castratie, konijn in huis, verrassend huisdier
16679
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-16679,theme-bridge,sfsi_plus_actvite_theme_default,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-19227

Algemene Voorwaarden

Hallo mede-konijnenliefhebbers,

 

Mijn naam is Marilleke en ik ben begonnen met deze website zodat ik kon schrijven over mijn favoriete dier: het konijn! Daarnaast wil ik via Konijnenadviesbureau Hopster vzw belangrijke informatie over het houden van een konijn als huisdier delen met alle konijnenliefhebbers. Het is mijn droom om een levenstijl te creëren die volledig rond het konijnwelzijn draait.

 

Omdat Hopster een vzw is, is zij volledig financieel zelfstandig. Dat wilt zeggen dat er geen subsidies of centjes van ergens anders komen. Om bepaalde doelen te bereiken heeft Hopster vzw een minimale financiële basis nodig. De opbrengsten gaan dan ook rechtstreeks naar Hopster vzw.

 

Hopster vzw steekt vooral tijd in de online educatie van konijnenliefhebbers. Het onderhoud van deze website en alle online actie dat erbij komt kijken, speelt hierbij een grote rol. Het kost natuurlijk geld om deze site up to date en draaiende te houden en zo konijneneigenaars te kunnen voorzien met de laatste belangrijke informatie.

 

Disclosure:

Ik, Marilleke Vrancken, ben deelnemer in het Partnerprogramma van Bol.com en Zooplus.nl; Het Partnerprogramma werkt volgens het affiliate marketing model en heeft als doel Bol.com en Zooplus.nl te promoten door middel van links en commisie te ontvangen als er vervolgens aankopen zijn gedaan zonder dat het u extra geld kost.

 

Behalve de linken naar Bol.com en Zooplus.nl, link ik ook naar anderen. Dit is ALLEEN voor de informatie, ik verdien daar niets mee, geen geld en/of produkten of iets anders op welke manier dan ook.

 

Als je dus klikt op een link naar Bol.com of Zooplus.nl én je koopt produkten, dan krijgen ik een commisie over de aankoop. Dat is niet veel, maar ik financier er de verzorging van mijn konijnen én het onderhoud van mijn website (hosting, domeinnaam, …)

 

Dus: door te klikken op de linken, produkten te kopen zonder te retouren, kun je mij helpen met de verzorging van Eddie en Louis, het behouden van deze website én het verbeteren van het konijnenwelzijn.

 

 

Copyright:

Wees welkom om de informatie op www.hopster.be te delen. Ik zou het wel héél sympathiek vinden als je dan ook Konijnenadviesbureau Hopster vermeld en teruglinkt naar ons!

Algemene Voorwaarden